All Corsa Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Premium Member
Joined
·
15,023 Posts
Discussion Starter #1
Well started last week, my alarm has just got a mind of its own and starts going off. Its the standard SRi alarm, any ideas.
 

·
Premium Member
Joined
·
15,222 Posts
Are the alarms built into the ecu or seperate?
 

·
Registered
Joined
·
197 Posts
I know this sounds daft but I assume you have utrasonic sensors? If so it could be a spider crossing in front of the sensor!
 

·
Registered
Joined
·
3,254 Posts
if it keeps going off put a little bit of masking tape over the sensor should stop it going of till you you get it fixed.
 

·
Premium Member
Joined
·
15,023 Posts
Discussion Starter #5
Theres actually a button inside to turn the sensors off, might give that a go. But it seems that I will park up, lock it 5min later it goes off. So I go back out to the car unlock it then lock it again and it doesnt go off any more after that.

And yer Lee I think it is built into the ECU.
 

·
Premium Member
Joined
·
15,222 Posts
May need the ECU looking at then.
I had a clifford alarm that used to behave similar to that before. I took it back in to get it sorted.
 

·
Premium Member
Joined
·
15,222 Posts
Take it back and have words. You seem to be having loads of problems.
 

·
Premium Member
Joined
·
15,023 Posts
Discussion Starter #9
Yer anno, dont have much luck with cars lol. If it keeps happening I am going up soon as I get time, but with exams in a few weeks dont really have much time.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top