All Corsa Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys I have recently purchased a corsa 1.2 sxi 2006, only done 47000 miles, lately when I go to start the car it starts up then seems to be struggling then turns off, after turning it on and back off 2-3times it works or if i rev it a gd few times it helps and it works fine, I also noticed when I came to roundabouts and I put the clutch in and break it seems to loose power,
Iv had new plugs and also a new gasket, any idea what this problem is? Really confused! :confused::confused:
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I had head gasket done, and full service was in January this year, do u think I should take out another full service? Or does something need to be replaced such as battery or crankshaft etc. reading old forums and noticed many others have had same problems, just worried incase this seems like a ECU problem? Or can I rule that out ?:confused::shocked:
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Thanks for your help, just took it for a drive no lights came on, and didn't stall. But when I parked up at home left it running, I noticed the engine sounded inconsistent and my digital clock slightly dimmed every time it stuttered, I then checked outside smelt abit like burning then seconds later my engine fans went on, :confused: is this electric fault? Iv booked it into a diagnostic for £20 just incase, if no electric fault what else could it be? New engine? Or?
Sorry to be a pain! :shocked:
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top